dilluns, 26 de novembre del 2007

Marxa de Torxes pels Presos i Preses Polítiques Catalanes





















MARXA DE TORXES DIA 20 DE DESEMBRE diferents llocs dels Països Catalans.


Per Nadal els i les volem a Casa !


Barcelona,Vilafranca del Penedès,Vilanova i la Geltrú,Lleida,Manresa,Vic,Tarragona,Girona,Valencia . . . desenes de llocs que tornaràn a sortir al carrer per mostrar l'esclafor de la solidaritat cap els nostres companys i companyes.


Arriba un nadal mes,un any mes sense els i les companyes que van ser segrestades ja fà 6 anys per l'estat espanyol i francés i encara romanen empresonades a mes de 600 kilometres de casa nostra.Un any mes pels volts de nadal,arriba la convocatòria de les Marxes de Torxes de solidaritat cap a elles i a ells,pels qui avui encara no poden estar en nosaltres, per haver près un camí díficil,dur,però ple d'esperança. La lluita contínua companys!



"Per nadal els i les volem a casa. Un any més, ens tornem a trobar per demanar la llibertat dels nostres companys i companyes preses. Dispersats a centenars de km. del seu cercle afectiu, els i les preses polítiques continuen patint un règim penitenciari d’arbitrarietats i prepotència.
L’empresonament d’aquestes persones compromeses en lluites socilas és una via repressiva més per intentar fer callar les veus dissidents a la nostra societat. La indefensió jurídica, el linxament mediàtic, els aïllaments i les tortures són eines que està emprant l’Estat per coaccionar i silenciar la contestació social.
Però no ens faran callar, no pararem fins aconseguir la seva llibertat, perquè les i els volem entre nosaltres!





Llibertat preses i presos polítics catalans!


ZIGOR,DIEGO,LAURA,LOLA , MARINA I TOTES, US VOLEM A CASA !


http://www.rescat.wordpress.com/ ( col.lectiu de suport als presos i preses polítiques catalanes )