dimecres, 21 de novembre del 2007

Condemnats per l'Audiència Nacional els dos joves per cremar fotografies del Rei







L'Audiència Nacional ,el màxim tribunal provinent del franquisme, on es continuen vulnerant els drets més fonamentals de les persones,va condemnar ahir als dos joves gironins acusats de cremar fotos reials,el passat 13 de setembre de 2007,en motiu de la presència del Rei Juan Carlos I,màxim representant de la monàrquia espanyola i resposable dels últims afusellaments del franquisme un cop havent près el càrrec de successor de Franco.






Enric i Jaume, independentistes catalans, que han hagut d’anar a 750 quilòmetres de Girona, per ser jutjats en la croada de defensa de la imposada monarquia espanyola, han estat condemnats a pagar 2.730 € cada un.




Malgrat que el jutge ha reconegut no entendre el català i, per tant, no ha entès res dels que deien els acusats, ha acceptat de ple la petició fiscal de 15 mesos de presó, això sí, prèviament canviada a pena multa per tal que els independentistes no quedessin sense càstig efectiu.


Avui, 20-N, han quedat clares força coses, que l’Estat necessita de tribunals d’excepció per perpetuar la seva estructura de dominació, així com el “debido respeto” a la Corona. Que la llengua catalana no els mereix cap mena de respecte i finalment, que dins de casa, no només tenim massa gent que claudica davant les seves lleis sinó que hi col·labora. Fidels a l’estil de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra han reconegut implícitament l’ús de bases de dades polítiques, fitxers polítics per al marcatge i seguiment constant de persones fidels a un país i a les idees de llibertat i justícia.




Voldríem, denunciem un cop més el caràcter polític de l’aparell repressiu espanyol, el paper còmplice del Departament d’Interior i, especialment, llancem una abarçada solidària als dos companys, Enric i Jaume, als seus familiars, amistats i companyes de lluita. La seva dignitat és la que manté des de fa molts anys l’Esquerra Independentista, l’opció rupturista amb l’únic projecte vàlid de futur per al conjunt dels Països Catalans, com hem comprovat de nou avui mateix: la Independència i el Socialisme.

Volem recordar que les persones encausades pendents de viatjar a Madrid i que, tot plegat només a fet que començar.


Dilluns 19 de novembre es varen vàries concentracions de suport a l'Enric i a en Jaume.Localitats com BarcelonA,Vilafranca,Lleida,Mataró,Girona i moltes més van continuar en la línea de la solidaritat cap als dos joves de girona i als seus familiars i amics.

Cal destacar tambés les accions solidàries en protesta pel judicia l'Audiència Nacional,a Madrid.

Al País Valencià,la Cajei, va tirar a terra un dels pocs ,"Toros de Osborne", a Montfort, que encara queden al País,com a motiu de denúncia al procés judicial que moltes catalanes seràn jutjades al màxim tribunal d'excepció de l'Estat Espanyol,a Madrid.

Una d'altre d'elles,va ser ahir al vespre,20 de novembre cap a les 20:00 hores. Una cinquantena de persones,van tallar la Gran Via amb Plaça d'Espanya ( Barcelona ), i van cremar una bandera espanyola i francesa,i també una foto de grans dimensions del Rei Juan Carlos I de Borbó i de Francisco franco,en motiu del judici a l'Audiència Nacional contra dos joves catalans i de la conmemoració del 20-n per molts ultradretans i franquistes encara dia d'avui avui.